زمینی بایر در دوبلین ایرلند، مکانی برای تولید انرژی از علف های هرز شده است. تولید انرژی پاک از محصولات غیر فسیلی، نقش موثری در آلوده نشدن محیط زیست و جلوگیری از کاهش منابع سوختی فسیلی که تجدید ناپذیر هستند، خواهد داشت.
انرژی های فسیلی تجدید ناپذیر، در حال تمام شدن هست و هزینه استخراجان ها و معضلات زیست محیطی روز افزونشان، ...
بادمجان گیاهی است یك ساله با برگ های بیضی شكل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی وجود دارند.
بادمجان از زمان های بسیار قدیم در هند كشت می شده و از آن جا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.
چین از قرن نهم هجری شروع به كشت و زرع آن كرد.
تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن ...
نتایج پژوهشهای جدید بیانگر آن است كه مصرف آجیل یا كره بادام زمینی احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش میدهد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، پژوهش دانشگاه هاروارد نشان داد كه مصرف این مواد احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را در زنان مبتلا به دیابت نوع دوم، كاهش میدهد. بر اساس گزارش این پژوهش، بررسی ...
انار با نام علمی(punica granatum) یک درختچه به طول ۵-۸ متر، با برگهای براق، کشیده و باریک، گل های قرمز با قطر ۳ سانتی متر و میوه هایی شش گوش و کروی به قطر ۷-۱۲ سانتی متر با پوست قرمز و یا زرد، چرمی و دانه های فراوان میباشد. انار بومی ایران و هند میباشد و از ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد نیز مورد استفاده قرار میگرفته است.مصرف انار از ایران به هند، واز ...
انبه ، میوه ای است که به تازگی وارد سبد میوه ای ایرانیان شده است ،آیا از خواص آن اطلاع دارید؟
مرتضی صفوی ،دکتر تغذیه گفت:میوه انبه دارای اسیدسیتریك و تانن است.هسته آن بسیار چرب و حاوی نشاسته بالا و برگهای این درخت نیزهای شكل،گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و به صورت خوشهای وجود دارد كه میوه آن بیضوی شكل و دارای طعمی ...
پژوهشگران استرالیایی و ایتالیایی دریافتند که زعفران دارای یکی از فاکتورهای کلیدی و مهم پیشگیری از نابینایی و کاهش قدرت بینایی است به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مرکز علوم بینایی استرالیا و دانشگاه مطالعات آکوئیلا در تحقیقات خود نشان دادند که گیاه خوش عطر و رنگ زعفران اثرات قابل توجهی بر روی ژنهایی دارد که عملکرد سلولهای مسئول ...
کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر است.
فسفر که برای بسیاری از واکنشهای شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیمها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن ...
جام جم آنلاین: دكتر حبیبالهی، متخصص تغذیه با اشاره به خواص تغذیهای زیتون، گفت: مصرف مداوم زیتون سبب افزایش سیستم ایمنی بدن و كاهش روند پیری و همچنین استحكام مو و استخوانها میشود.
این متخصص تغذیه گفت: مهمترین بخش زیتون چربیهای موجود در آن است و این چربی علاوه بر هسته كه در روغن صنعتی كاربرد دارد در میوه زیتون نیز ...
بادمجان گیاهی است یك ساله با برگ های بیضی شكل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی وجود دارند.
بادمجان از زمان های بسیار قدیم در هند كشت می شده و از آن جا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.
چین از قرن نهم هجری شروع به كشت و زرع آن كرد.
تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن ...